Címkék

Izraeli Kulturális Intézet

Kultúra / 2022. Augusztus 24. / 11:42

Vándor Arameus: Barukh kötetbemutatója az Izraeli Kulturális Intézetben

Barukh a művészneve annak az Izraelben élő magyar költőnek, akivel legközelebb személyesen a budapesti Izraeli Kulturális Intézetben találkozhatnak a Vándor arameus című irodalmi esten. Lesz felolvasás, dedikálás és izgalmas beszélgetés Izrael mindennapjairól.

Kultúra / 2022. Augusztus 11. / 14:04

Mozisziget a Margitszigeten: Több százan nézték a Dolgozó nőt

Hatalmas érdeklődés mellett vetítették le a Dolgozó nő című izraeli filmdrámát tegnap este a Mozisziget elnevezésű rendezvénysorozat keretében a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. A nézőket Bartha Anita, Izrael budapesti nagykövetségének munkatársa köszöntötte. Figyelem, aki fergeteges humorú izraeli vígjátákot akar nézni, az ma este menjen a népszigeti Kabinba!

Kultúra / 2022. Augusztus 10. / 10:54

Dolgozó nő: remek izraeli filmet láthatunk ma este a Margitszigeten

A Mozisziget elnevezésű rendezvénysorozat keretében a Dolgozó nő című izraeli filmet tekinthetik meg ma este 8 órától a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. A mű egy izraeli családanyáról szól, akinek minden vágya, hogy bizonyítsa rátermettségét a munkahelyén. Ott azonban azzal szembesül, hogy a főnöke – a hatalmi pozíciójával visszaélve – molesztálni kezdi. A filmvetítés szervezője az Izraeli Kulturális Intézet.