Címkék

Hanukatalizátor díj

Élet + forma / 2022. December 16. / 11:49

Hanukatalizátor díj 2022 – Életműdíjat kapott a Mazsihisz elnöke

Lezárult az év legközösségibb eseménye: a zsidó közösség tagjai maguk nevezték meg az idei év leginspirálóbb, legtöbbet segítő hőseit, majd a 26 jelölt közül ők választották ki a legérdemesebbet. S mivel több jelölés érkezett, mint valaha, a szervező JCC Budapest – Bálint Ház 3 díjat is kiosztott: a Hanukatalizátor Közönségdíjat, a Legjobb Szervezet Díját és a Párbeszéd Díjat.

Közélet / 2022. December 13. / 12:29

Csütörtökig lehet szavazni az idei a Hanukatalizátor-díj jelöltjeire

A Budapest JCC – Bálint Ház által tizenegy év alapított Hanukatalizátor-díj a magyar zsidó közösség rangos elismerése. Az idei esélyesek listája már összeállt, a jelölési szakasz lezárult, így a közönségdíjas nyertes személyéről immár közösen szavazhatunk. Mind a közönségdíjas, mind a Bálint Ház által megítélt különdíjas nyerteseknek 2022 december 15-én, csütörtökön este – adják át az elismeréseket.

Közélet / 2022. December 05. / 15:26

Csütörtökig lehet jelölni az idei Hanukatalizátor Díjra

A JCC Budapest - Bálint Ház ismét meghirdeti az év legközösségibb díját. Arra kérik a zsidó közösség tagjait, hogy együtt gyűjtsék össze és jutalmazzák meg mindazokat, akik az évben a legtöbbet tették a zsidó közösségért, akik a legjobban inspiráltak. Ne felejtsék csütörtökig (2022. december 8.) lehet jelölni.