Zsidó örömzene Klein Judittal és Neumark Zoltánnal Egerben

2022. December 19. / 10:38


Zsidó örömzene Klein Judittal és Neumark Zoltánnal Egerben

A hanuka alkalmából zenés ünnepi műsort rendez az Egri Zsidó Kulturális Egyesület, amelynek meghívására a különleges hangú és kisugárzású Klein Judit énekesnő és az ismert zongoraművész, Neumark Zoltán látogat Egerbe. A duó jiddis dallamokat és világslágereket ad elő az egri Ziffer Galériában december 21-én, szerdán délután 5 órától.

A fény és remény ünnepe alkalmából Egerben ad zenés műsort Klein Judit énekesnő és Neumark Zoltán zongoraművész az idén megalakult Egri Zsidó Kulturális Egyesület meghívására. 

Klein_Judit.jpgKlein Judit énekesnő

Akik ismerik e csodálatos duó munkásságát, azok tudják: nem mindennapi kulturális élményben lesz része azoknak, akik ellátogatnak az egri Ziffer Galériába ezen a héten szerdán délután 5 órára. Klein Judit ma az ősi jiddis dallamok egyik leghitelesebb és legkiválóbb megszólaltatója, aki személyes kisugárzásával és rendkívüli muzikalitásával minden fellépésén elbűvöli a közönségét. De Neumark Zoltán, a kiváló zongoraművész kíséretében nemcsak jiddis dalok hangzanak majd fel, hanem örökzöld világslágerek is, amelyek természetesen kötődnek a zsidó kultúrához.

Boldog hanukát minden kedves egri hittestvérünknek!

(Címlapkép: Klein Judit/Facebook)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek