Véget ért a jelölés az idei Hanukatalizátor Díjra

2019. December 09. / 10:07


Véget ért a jelölés az idei Hanukatalizátor Díjra

A közösség szavazatai alapján a  Budapest JCC – Bálint Ház idén is átadja a Hanukatalizátor Díjat, amelynek odaítélésére tegnapig fogadtak el jelöléseket. A leendő díjazottak személyét szavazás dönti el: a jelöltekre 2019. december 13., péntek 12 óra és december 20., péntek 14 óra között lehet szavazni. A díjátadás december 22-én, vasárnap este lesz. 


A hagyományosan minden évben a közösség szavazatai alapján odaítélt Hanukatalizátor Díj azt adott esztendő aktív, zsidó közösségért munkálkodó teljesítményeit értékeli. A JCC Budapest – Bálint Ház a díjjal szeretné kifejezni, hogy értéke van a közösségéért tett erőfeszítéseknek. Szeretnék, hogy a közösség tagjai és aktivistái lássák: a zsidó közösség szolgálata a jobbá teszi jelent és egyúttal befektetés a jövőnkbe. Fritz Zsuzsa és a Bálint Ház csapata fontosnak tartja, hogy „a hétköznapokban megélt sikerek mellett egyszer egy évben közösen is kijelentsük, ki(k)nek a munkája volt ebben az évben a leginspirálóbb és leginnovatívabb”. 

A jelölési szakasz tegnap lezárult, a lista alapján e héten pénteken délben indul a szavazás. Az elismeréseket jövő hét vasárnap este adják át, a JCC Budapest – Bálint Ház weboldalán és Facebook oldalán is közzéteszik a nyertest. 

A Mazsihisz részéről már többen kaptak Hanukatalizátor Díjat, így Deák Andrea és Radnóti Zoltán főrabbi.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek