Szállásadókat keresünk a Maccabi játékok idejére

2019. Június 03. / 20:36


Szállásadókat keresünk a Maccabi játékok idejére

A budapesti Maccabi játékokra érkező önkénteseknek szállásra lesz szükségük a fővárosban a közelgő sportrendezvény alatt. Fogjunk össze és segítsünk nekik! 


Mindannyiunk büszkesége, hogy Budapesten lesz július 29. és augusztus 7. között a Maccabi Európa Játékok, amelynek egyik házigazdája és szervezője a Mazsihisz. Sosem volt – és a közeli jövőben bizonyára nem is lesz – ilyen nagy zsidó közösségi esemény Magyarországon. A Maccabi összekapcsolja a zsidó közösségeket, sohasem csak a sportról szól és szólt, ugyanennyire vallási, kulturális és közösségi rendezvény is. 

Ezt a hatalmas közösségi élményt döntő részben az önkéntesek biztosítják, akik több százan segítik minden részletében a szervezők munkáját, támogatják a sportolókat, szurkolókat. Önkénteseink közül sokan külföldön, vagy vidéken élnek és a játékok idejére szállásra van szükségük Budapesten. A fogadó családok a legjobb példa a közösség összetartó erejére. 

A 15. Maccabi Európa Játékok önkéntes divízió vezetői várják a jelentkezését minden olyan budapestinek, aki szeretettel befogadná az önkénteseket a Játékok teljes időtartamára 2019 július 29. és augusztus 7. között.  Kérjük, hogy ebben az ügyben erre az e-mail címre írjanak: sagiv.ilan@emg2019.hu  

A 15. Maccabi Európa Játékok honlapja ide kattintva elérhető.

#maccabiwfans  #maccabiworld  #maccabihun


mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek