A szabadulás ízei, avagy ünnepi vacsorák széderestére

2023. Március 21. / 15:27


A szabadulás ízei, avagy ünnepi vacsorák széderestére

Hamarosan beköszönt pészach, a szabadság ünnepe, amelyet ősi hagyományaink szerint közösségi és családi széderesték megtartásával ülünk meg. A Szédervacsora.mazsihisz.hu címmel létrehozott aloldalunkon az otthoni széderestére kínálunk komplett menüket házhoz szállítással is.

Széderestén ünnepelnünk és emlékeznünk kell, hiszen pészach az Egyiptomból való megszabadulás, így tágabb értelemben az emberi és közösségi, társadalmi szabadság nagy zsidó zarándokünnepe.

megrendelem-cikkbr.jpg

Pészach méltó megünnepléséhez kínálunk segítséget azzal, hogy létrehoztunk egy online rendelési aloldalt, amelyen a széderestékre kínált ünnepi fogásainkat találják meg. 

A rendeléseket március 30-ig lehet leadni, a megrendelt menüket személyesen a Laky Konyhán vagy a Kosher Deliben lehet átvenni, de van lehetőség házhoz szállításra is Budapest közigazgatási határain belül. 

Boldog és kóser ünnepet minden kedves hittestvérünknek!

FONTOS INFORMÁCIÓK:

Személyes átvétel a Laky Konyhában: április 4-én, kedden délelőtt 11 óra és délután 3 között.

Személyes átvétel a Kosher Deliben: április 4-én, kedden déli 12 óra és este 19.30 óra között. Házhozszállítás: április 4-én, kedden előreláthatólag délután 1 órától.

Április 6-án csütörtökön, pészách 1. napja ünnep, nincs házhoz szállítás. Amennyiben április 6-ára rendelnek, azt is április 4-én visszük házhoz!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek