Ajánlattételi felhívás: Balatonfüredi üdülő II. ütemének felújítási munkáira

2024. Február 13. / 14:27


Ajánlattételi felhívás: Balatonfüredi üdülő II. ütemének felújítási munkáira

Ajánlattételi felhívás „8230 Balatonfüred Liszt Ferenc utca 6. szám alatti 2 szintes üdülő épület II. ütemének felújítási munkái” tárgyú versenyeztetési eljárásban. Az ajánlattételi határidő: 2024. március 7. csütörtök, 12.00 óra.

Tisztelt Ajánlattevők! A jelen Ajánlattételi felhívás alapján ezúton kérjük fel Önöket ajánlattételre az alábbi versenyeztetési eljárás keretében.

Ajánlatkérő: KÓSERÁLIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, székhelye: 1075 Budapest, Síp u. 12. Tel.: +36 1 413-5550. E-mail: repas.peter@mazsihisz.hu. Képviseli: Répás Péter ügyvezető igazgató.

A beszerzés tárgya: A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége 8230 Balatonfüred Liszt Ferenc utca 6. szám alatti 2 szintes üdülőépületének felújítása, II. ütem” felújítási munkálatai.

A nyertes ajánlattevő feladata az üdülőépület fanyílászáróinak cseréje, amely magában foglalja a zsalugáterek cseréjét, valamint a lakószobák klimatizálását, és a bejövő vízfőnyomó vezetékbe vízlágyító beépítését Magyar Szabvány szerinti I. osztályú minőségben. 

A feladat magába foglalja a beépítendő nyílászárók, zsalugáterek klímaberendezések és vízlágyító leszállítását és beszerelését is. A beépítésre kerülő nyílászárók kiválasztása és a klimatizálás megoldása során törekedni kell a lehető legmagasabb szintű energiahatékonyságra.

Az ajánlattételi felhívás és a további információk / IDE KATTINTVA TÖLTHETŐ LE!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek