Ajánlattételi felhívás a Mazsihisz Balatonfüredi üdülőjének részleges felújítására

2022. December 16. / 14:06


Ajánlattételi felhívás a Mazsihisz Balatonfüredi üdülőjének részleges felújítására

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) szervezeti rendszerében működő Koserália Kft. az OR-M mérnöki irodával közösen nyílt pályázatot hirdet a Balatonfüredi üdülőjének részleges felújítási munkálatainak elvégzésére. Az ajánlati időszak alatt szükséges kérdéseket e-mailen, vagy telefonon lehet feltenni. Telefonszám: (36) 30 377-9595 valamint (36) 30 190-4068, E-mail cím: orm@orm.hu és repas.peter@mazsihisz.hu

A pályázathoz szükséges ajánlattételi költségvetés Excel formában a repas.peter@mazsihisz.hu E-mail címen kérhető el. 

A pályázatokat legkésőbb 2022. december 23. péntek, délelőtt 10.00 óráig elektronikus úton kell benyújtani oly módon, hogy az ajánlatkérésben meghatározott határidőig beérkezzen az Ajánlatkérőhöz a megadott ajánlat benyújtási címre. A fenti időpont után érkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni! A munkaterület megtekintése 2022. december 19-én, hétfőn 10.00 órakor és december 21-én, kedden igény szerint.

AZ OR-M mérnöki iroda a Koseralia Kft. megbízásából meghívásos felkérést ír ki a Balatonfüred Liszt Ferenc 12. sz. épület felújítási- karbantartási munkák elvégzésére.

Az ajánlat tárgya : Koseralia Kft. (székhely: 1075 Budapest, Síp utca 12.) tulajdonában meglévő üdülőépület felújítási- karbantartási munkái elvégzése a rendelkezésre álló felmérési dokumentáció és tételes költségvetés alapján. A teljes dokumentáció / IDE KATTINTVA tekinthető meg. 

dokumentáció-katt.png

A pályázattal kapcsolatos feltételek : A pályázati ajánlatban egyösszegű, forintban számolt átalányárat kell megadni a jelen felmérési dokumentáció alapján és a tételes költségvetési kiírásokban meghatározott munkák kivitelezésére vonatkozóan, a szerződéses feltételek és jelen dokumentumban részletezett feltételek figyelembevételével. A szerződés megkötését követően az Ajánlattevő nem hivatkozhat arra, hogy a teljesítés műszaki-szakmai követelményeit nem ismerte meg teljes egészében. A Pályázatot a dokumentációban szereplő műszaki tartalomra kell kidolgozni. Csak olyan ajánlat kerül elbírálásra, amely tartalmazza a kiírás szerinti tartalomra vonatkozó ajánlatot.

dokumentáció-katt.png

A címlapképünk illusztráció

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek