Röhrig Géza legújabb filmjében Matthew Broderickkel játszik

2018. Április 13. / 12:01


Röhrig Géza legújabb filmjében Matthew Broderickkel játszik

Egy feleségét gyászoló haszid zsidót alakít Röhrig Géza a To Dust című filmben, amelynek most áprilisban lesz a New York-i premierje.


&width=500


Facebook-oldalán osztotta meg Röhrig Géza legújabb filmjének, a To Dustnak a plakátját. A Matthew Broderick és Röhrig főszereplésével készült filmet április végén a New York-i Tribeca filmfesztiválon mutatják be.

Shawn Snyder filmje egy feleségét gyászoló haszid kántorról, Shmuelről szól, őt alakítja a Saul fia Oscar-díjas színésze. A zsidó férfi nem tudja feldolgozni felesége halálát, rémálmok gyötrik, éjszakánként az eltemetett nő bomló testének látványa kísérti, így Shmuel úgy dönt, hogy bár vallása tiltja, kideríti, hogy milyen biológiai folyamatok zajlanak le egy holttestben. Ehhez egy biológiaprofesszorhoz fordul segítségért, Albert (Matthew Broderick) magánórákat tart a kántornak a szervezetben a halál beállta utáni történésékről.

Az ismertető szerint egy fekete komédiával van dolgunk, a két férfi főszereplő – a bomlási folyamatok után kutatva – egyre bizarrabb helyzetekbe keveredik, beleértve az otthoni kísérleteket is, miközben barátság szövődik köztük. (Forrás: hvg.hu)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Közlemények
Feljelentést tett a Mazsihisz
2019. Február 04. / 18:51

Feljelentést tett a Mazsihisz

Kommentek