Mindenki zsidó: kiderülhet, hogy még a cseroki indiánok is

2016. Október 05. / 16:47


Mindenki zsidó: kiderülhet, hogy még a cseroki indiánok is

Amennyiben egy cseroki eredetű amerikai genetikus nem téved, úgy bebizonyosodott, hogy még a cseroki indiánok egy részében is zsidó vér folyik.


Donald Yates cseroki származású genetikus friss kísérletei eredményeit látva már szinte bizonyos benne, hogy a cseroki indiánok egy részében zsidó genetikai karakterjegyek mutathatóak ki: „Felfedezésem lényege az, hogy a cseroki indiánok között vannak olyan családok, amelyek zsidó genetikai örökséget hordoznak még Kolumbusz előttről, és hogy zsidó kereskedők cseroki nőkkel házasodhattak össze, hogy megszilárdítsák kapcsolatukat a törzzsel”-nyilatkozta a napokban.

Yates, aki 12 éve vizsgálja a cserokiak génkészletét, úgy gondolja, hogy a Vörös Madár nevű törzsfőnök (a brit Jewish Chronicle szokatlanul jókedvű beszámolója Vörös Madár főrabbinak nevezi) leszármazóinak génkészlete igazolja a zsidó családok jelenlétét a cseroki populációban.

Más kutatók valamiért tamáskodnak az úttörő felfedezéssel kapcsolatban, pedig régóta evidens, hogy az indiánok zsidók. Aki ismeri Mel Brooks életművének ékkövét, a Fényes nyergeket, az tudja, mi a helyzet: Brooks emlékezetes személyesen lovagol be a színre indiánfőnökként a filmben és szép, tiszta jiddis nyelven nyitja ki a száját, már ahogy az indiánok beszélni szoktak. Ez, a jiddis indiánfőnök sok évtizeddel ezelőtti figurája is igazolja tehát, hogy a legnagyobb zsidó komikusok egyike, Woody Allen és Groucho Marx méltó párja látnok volt, a cseroki-zsidó genetikai kapcsolatok megjövendölője. Kell ennél több bizonyíték?

És még valami: emlékeznek Cameron Diazra?


Akiről megírtuk, hogy annak ellenére is zsidó esküvője volt, hogy nem is voltak zsidó felmenői? Aki csak divatból szeretett volna zsidóvá válni? Nos, ez az ügy is megoldódott. Diaznak ugyanis cseroki felmenői vannak, innen pedig, lám, már csak egy ugrás zsidónak lenni.

A tanulság három pontban tehát az, hogy:

1. Mindenki zsidó
2. Aki véletlenül valahogy mégsem, az is zsidó szeretne lenni
3. Amikor sikerül nekik, akkor róluk is kiderül, hogy már eredetileg is zsidók voltak, tehát automatikusan az 1-es pont lép életbe.

Zárásul még felsorolnánk néhányat a cseroki eredetű hírességek közül: Cher, Quentin Tarantino, Jimi Hendrix, Kevin Costner, Johnny Cash. A következtetést arra nézve, hogy most akkor ők zsi…, szóval hogy akkor most ők kicsodák, Önökre bízzuk.

A The Jewish Chronicle online írása alapján

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Tudomány
Hangok, tapintások, ízek, szagok a lágerekben
Élet + forma
Rumbach: „Piros Pont” a vizuális tervezőknek

Kommentek