Megújul a Mazsihisz balatonfüredi üdülője, várjuk a jelentkezőket!

2023. Április 19. / 13:14


Megújul a Mazsihisz balatonfüredi üdülője, várjuk a jelentkezőket!

Teljeskörűen megújul a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) tulajdonában lévő nyaralóépület Balatonfüreden. Mint azt Répás Péter, a Mazsihisz Zsidó Közösségi Szolgálatának igazgatója elmondta: a 19 szobás létesítményben felújítják a szobákat, kicserélik a bútorokat, az ágyneműket, új műszaki-gépészeti egységeket alakítottak ki és lecserélik a tetőszerkezetet is. Közösségünk tagjai kedvezményes áron nyaralhatnak az üdülőben.

– Június közepére véget érnek a Mazsihisz balatonfüredi üdülőjének felújítási munkálatai, július elsejétől szeretettel várjuk közösségünk tagjainak jelentkezését a nyári szezonban – mondta honlapunknak Répás Péter, a Mazsihisz Zsidó Közösségi Szolgálatának igazgatója.

füred-cikk-cimlap.jpg

A beruházás keretében a 19 szobás létesítményben felújítják a szobákat, kicserélik a bútorokat, az ágyneműket, új műszaki-gépészeti egységeket alakítottak ki, teljes internet lefedettséget és új tévékészülékeket biztosítanak. A beruházás fontos eleme, hogy lecserélik a tetőszerkezetet is. Az épületben természetesen kóser konyha is helyet kap, így a Balatonfüredet választók számára kóser étkezés teljesen új konyha beépítésével biztosított – tette hozzá Répás Péter. Hozzátette: „az étkezésekre olyannyira ügyelünk, hogy az üdülőben teljesen új étkészleteket, azaz edényeket, tányérokat, evőeszközöket stb. vásárolunk”.

füred-cikk-munkák-1.jpg

Mint Répás fogalmazott: az egyhetes turnusokat (amelyek hétfőtől vasárnapig tartanak) rendkívül kedvezményes áron, fejenként napi 15 ezer forintért lehet igénybe venni (14 éves korig 7500 Ft), ami magában foglalja a napi háromszori kóser étkezést. Hozzátette: ez természetesen nem piaci ár, a Balaton partján ilyen olcsón nem lehet nyaralni, a kedvezményes árat az teszi lehetővé, hogy a Mazsihisz átvállalja a költségek jelentős részét.

A Mazsihisz nyaralóját közösségünk tagjai vehetik igénybe, a budapesti Síp utcai Szociális Osztály munkatársainál lehet jelentkezni az udulo@mazsihisz.hu e-mail címen.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek