Jiddise máme a dzsungelben: Goldie Hawn visszatér

2017. Február 10. / 14:04


Jiddise máme a dzsungelben: Goldie Hawn visszatér

A 70 fölött is gyönyörű és vicces zsidó színésznő, Goldie Hawn 15 év után újra filmet forgatott: ő lesz az egyre népszerűbb, szókimondó amerikai zsidó komikus, Amy Schumer anyukája a dzsungelben. Ketten veszik fel a harcot az emberrablókkal.


Goldie Hawnt nagyon hosszan kellett rábeszélni, hogy újra kamera elé álljon Amy Schumer mamájaként, de végül kötélnek állt: egy mindent túlaggódó, igazi jiddise mámét játszik, aki elkíséri a lányát egy olyan útra, amelyre szegény eredetileg a barátjával ment volna, ha a fiú menet közben nem szakított volna vele.

Meglehetősen rosszul viselik egymás társaságát egészen addig, amíg el nem rabolják őket, ez erős együttműködési kényszert szül köztük: ki kell szabadulniuk és ki kell keveredniük a dzsungelből is, ahová hurcolták őket. Ez a sok fáradság bőven módot ad arra, hogy a problematikus anya-gyerek kapcsolatot analizálhassa a film.

A 72. évében lévő Goldie Hawn (akit nem mulasztottunk el a születésnapján felköszönteni) nem bánta meg, hogy belevágott a meglehetősen őrült mozi forgatásába, tökéletes partnernek és roppant intelligens színésznek ismerte meg Schumert, aki úgy oldja meg komikusként a helyzeteket, mintha bonyolult egyenletek volnának (Amy Schumer egyébként Trump elnök legfőbb demokrata párti ellenfele, Chuck Schumer szenátor távoli rokona).

A Snatched film nemsokára, pár hónap múlva a mozikba kerül, az előzetest már meg is nézhetik és láthatják, hogy Goldie és Amy Schumer tényleg nem szórakoznak:


A The Jewish Chronlicle írása alapján

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek