Fontos: Kedvezmények közösségünk tagjainak a Szeretetkórházban

2023. Február 15. / 10:16


Fontos: Kedvezmények közösségünk tagjainak a Szeretetkórházban

Elindult a járóbeteg szakellátás a Mazsihisz fenntartásában működő budapesti Szeretetkórházban, ahol beutaló nélkül lehet igénybe venni a szemészet, nőgyógyászat és urológia szolgáltatásait, míg további hat járóbeteg szakellátásra a Szeretetkórházba címzett háziorvosi beutalóval lehet jelentkezni. A fizetős rendeléseken a zsinagógai körzetek tagjai 20 százalék kedvezményt kapnak egy közösségi kártya birtokában.

Tájékoztatjuk közösségünk tagjait, hogy pár hete elindult a Mazsihisz Szeretetkórház járóbeteg szakellátása. Háziorvosi beutalóval jelenleg a következő szakellásátok vehetők igénybe: belgyógyászat, dieabetológia, endokrinológia, kardiológia, tüdőgyógyászat, radiológia (röntgen + ultrahang) labordiagnosztika. Fontos, hogy a háziorvosoknak a beutalót a Szeretetkórházra kell kiállítaniuk.

Beutaló nélkül lehet jelentkezni a szemészetre, a nőgyógyászatra és az urológiára. 

A társadalombiztosítás (TB) által finanszírozott rendelési idő egyelőre limitált. Ha esetleg betelnek a finanszírozott időpontok, akkor a fizetős szakrendelést is igénybe lehet venni, ezeknek az árából a zsinagógai körzetek tagjai 20 százalék kedvezményben részesülnek egy újonnan bevezetett „közösségi kártya" birtokában. 

A közösségi kártya igényléséhez kötelező kitölteni egy kártyaigénylő lapot, ennek részleteiről tájékozódjanak a zsinagógai körzetek vezetőségénél. Ez a kártya a későbbiekben nemcsak a szeretetkórházi szakrendelések  kedvezményeire jogosít fel, hanem más szolgáltatások igénybe vételére is, ezeknek a kidolgozása folyamatban van.

A járóbeteg szakrendelésekre hétfőtől péntekig 9-14 óra között ezen a telefonszámon lehet időpontot foglalni:
+36-1-814-2411.

Kapcsolódó cikkünk: Ambuláns fizioterápiás szolgáltatás indult a Mazsihisz Szeretetkórház Egészségközpontjában


mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek