Felhívás a nemsokára megjelenő, új magyar fordítású szombati imakönyvbe való emléklap elhelyezésére

2016. Július 26. / 21:47


Felhívás a nemsokára megjelenő, új magyar fordítású szombati imakönyvbe való emléklap elhelyezésére

Idén kora ősszel, – a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) támogatásával – új formátumú, magyar fordítású szombati imakönyv jelenik meg, amelyet Balla Zsolt rabbi fordított.


Ez az új imakönyv, aminek a neve: „Somer Jiszráél”, azaz „Izrael őrzője”, merőben új lesz mind kinézetben, mind belső tartalomban, mivel a péntek esti és a szombat reggeli imák, illetve az ünnepi dalok magyar fordítása mellett az imák fonetikus átírása is megtalálható lesz benne, azaz ebből a szidurból mindenki tudja követni a teljes szombati liturgiát.

A B5-ös méretű, diszkrét kinézetű, keményfedelű, 300 oldalas imakönyvben 7 oldalon (azaz 14 fél-oldalon) van lehetőség emléket állítani elhunyt szeretteinknek vagy bármilyen számunkra fontos eseménynek.

imak__nyv___r__szletek_a_honlapra_page_001__1_.jpg

Az imakönyv előre láthatólag 2000 példányban kerül kinyomtatásra, ami megtalálható lesz a MAZSIHISZ és a BSZH minden zsinagógájában, illetve kapható lesz majd minden zsidó kegytárgyakat árusító helyen, a rabbiságon, és online.

Amennyiben szeretne emléklapot vagy köszönetet elhelyezni az imakönyvben, (akár fél lapon, akár egész lapon), kérjük, hogy a rabbisag@mazsihisz.hu email címen jelezze ezt!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek