Egy őrült naplója – Az izraeli Truma Színház vendégelőadása a Bálint Házban

2018. December 18. / 15:27


Egy őrült naplója – Az izraeli Truma Színház vendégelőadása a Bálint Házban

A Gólem Színház meghívására 2018. december 22-én, szombaton este 7 órától a tel-avivi Tmuna Színház monodrámája, az Egy őrült naplója egyetlen egy alkalommal látható a Bálint Házban (Budapest VI. ker., Révay u. 16). Az előadás héber nyelven, magyar felirattal látható.


Az elmúlt csaknem negyedszázad alatt a Tmuna Színház a legfontosabb kortárs művészeti központtá vált, amely kreatív légkört teremtve lehetőséget ad zenei, táncos, irodalmi, vizuális és drámai független alkotók számára, hogy létrehozzák és bemutassák produkcióikat. Évente 300 színházi előadást, 70 táncestet, 40 kortárs zenei koncertet, 150 szórakoztató zenei hangversenyt és 50 irodalmi estet rendeznek, a Tmuna galériájában pedig kortárs képzőművészeti kiállítás látható.

Játssza: Yosi Rahmane; Szerző: Nyikolaj Gogol; Dramaturg: Nitzan Cohen, Yosi Rahmane; Zene: Ran Bagno; Díszlettervező: Tal Ariel Arbiv; Fény: Iris Moualem; Rendezőasszisztens: Hen Ohayon; Rendező: Nitzan Cohen

Az eladásra támogatói jegy váltható, amivel a Gólem Színházat és a Bálint Házat támogatod, a jegy ára: 10 000 forint. A jegyvásárlás ide kattintva lehetséges.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek