Bonbon matiné – Jancsi és Juliska, ahogy még nem láttátok őket

2018. Március 04. / 19:49


Bonbon matiné – Jancsi és Juliska, ahogy még nem láttátok őket

A mindenki által ismert Grimm-mese új felfogásban: a leleményes testvérpár szeretetéről és összetartásáról szóló, örökérvényű történetét eddig soha nem látott-hallott módon mutatjuk be, a Magyar Rádió, valamint a Budapesti Fesztiválzenekar legkiválóbb művészeinek előadásában, 2018. március 18. (vasárnap) délelőtt 10:00 órától a Goldmark teremben (Budapest VII. ker., Wesselényi u. 7.)


Ki ne ismerné Jancsi és Juliska történetét, a Grimm testvérek meséjét? A leleményes testvérpár szeretetéről és összetartásáról szóló örökérvényű történetét azonban most soha nem látott-hallott módon mutatjuk be! A nagyon sokoldalú és a világ legkülönbözőbb pontjain is számos díjjal jutalmazott kortárs zeneszerzőnő, Dobszay-Meskó Ilona, valamint Lukácsházi Győző, a zenei ismeretterjesztés évtizedek óta egyik legismertebb és legelismertebb magyar képviselője közös mesejátékot írt a gyerekeknek.

A rengeteg humorral átszőtt előadás nemcsak új oldalát mutatja meg a történetnek, hanem szinte észrevétlenül be is vezeti a gyerekeket a nagyon ijesztőnek hangzó „kortárs zene” és ezen keresztül a klasszikus zene birodalmába. Ráadásul egészen egyedülálló módon Kiskovács Eszter rajzművész a koncertet élőben, a zenével párhuzamosan illusztrálja, így nemcsak hallhatjuk, hanem láthatjuk is Jancsi és Juliska történetét. Az előadást négy éves kortól ajánljuk.


Helyszín: Goldmark terem
Budapest VII. ker., Wesselényi u. 7.

Jegyárak / alkalom / elővétel

Felnőtt: 900 forint // Gyerek: (12 éves korig): 600 forint
Helyszínen // Felnőtt: 1000 forint // Gyerek: 700 forint

Helyfoglalás érkezési sorrendben


Jegyek elővételben ide kattintva

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A Bonbon zenés matinék további programjai ide kattitnva


mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek