A legjobb mód a közösség építésére: együtt segíteni

2020. Szeptember 24. / 18:43


A legjobb mód a közösség építésére: együtt segíteni

Egy kicsiny keresztény közösség most bajban van. Nem tud segíteni, nem képes gondoskodni a segítséget kérőkről. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) és a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) arra biztat mindenkit, hogy segítse adományával a rászorulókat! Valódi összefogás részeként tapasztaljuk meg, hogy milyen erősek vagyunk!


A zsidó kultúrában az adományozást „cedákának” nevezzük. Maga a „cedek” szó igazságot jelent, hiszen amikor adunk, akkor nem nagyvonalúak vagyunk, hanem megkíséreljük helyreállítani az igazságot. 

Van, akinek nem jut hajlék, betevő falat, elemi biztonság, tisztálkodási lehetőség, vagyis az emberi méltóság anyagi minimuma sem. Létezik egy vallási közösség, amely sokak emberi méltóságáért dolgozik. A Mazsihisz és a BZSH egyenként 613 ezer forinttal, összesen tehát 1 millió 226 ezer forinttal segíti a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) támogatottjait. 

Arra biztatunk mindenkit, hogy járuljon hozzá minden honfitársunk alapvető emberi méltóságának megőrzéséhez, és kérjük, segítse adományával a rászorulókat! Segítség nélkül szegényebb lesz a hazánk. 

MAZSIHISZ adományszámla
Számlaszám: 11707024-20408022
Az utalásra kérjük ráírni: Adomány MET támogatására

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek