Érzékeny témával folytatódik decemberben a CampusCULT

2022. November 18. / 12:20


Érzékeny témával folytatódik decemberben a CampusCULT

Az Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetem (OR-ZSE) és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) közös szervezésében novemberben elindított CampusCult kulturális programsorozat 2022. december 7-én, szerdán 17.30 órakor folytatódik a Goldmark teremben (Budapest VII. ker., Wesselényi u. 7.) 

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött. Amint elfogynak a helyek, de legkésőbb december 5-én a regisztrációt lezárjuk. Helyfoglalás érkezési sorrendben. A szervezők és a közreműködők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!

campus-regisztrálok.png

A program témája a mai Magyarország szociálpolitikai helyzete lesz, amiről szakértő vendégeink Kálmán JuditLelkek pásztora” című portréfilmjének közös megtekintése után fognak beszélgetni.

A beszélgetés címe: „Akik fosztogatják a szegényeket, akik elnyomják a szűkölködőket.” (Ámosz 4,1). 

Vendégeink: Iványi Gábor lelkész, akiről a „Lelkek pásztora” című portréfilm készült, továbbá Szikra Dorottya szociológus, Lakner Zoltán politológus, szociálpolitikus, Krémer Balázs szociológus. A beszélgetést Dési János moderálja. 

campus-cult-2-cikkbe.png

A jegyek az előadás napján a helyszínenen készpénzért vásárolhatók meg: december 7-én, szerdán 17.00 órától. 
Jegyárak: 1000 forint, diák és nyugdíjas jegy: 500 forint.

Fontos! A Goldmark Terem 140 férőhelyes. Akinek itt már nem jut hely, a Díszteremben kivetítőn követheti a beszélgetést. 

mazsihisz icon

Címkék

Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek