A Broadway csillaga és nosztalgikus időutazás a Zsidó Kulturális Fesztiválon

2022. Augusztus 30. / 21:56


A Broadway csillaga és nosztalgikus időutazás a Zsidó Kulturális Fesztiválon

Az ortodox zsidó családban született, s idén 80 éves Barbra Streisand, a Broadway és Hollywood csillagának legismertebb világszámai csendülnek fel magyar énekesek tolmácsolásában a Dohány utcai zsinagógában, míg a Hegedűs Gyula utcai zsinagógában Gergely Róbert színész-énekes röpít vissza minket az időbe nosztalgikus estjén, amelyen az az 1960-as, ’70-es és ’80-as évek legszebb dalaiból hallhatunk válogatást. Ne feledjék: mi az életörömre hangolunk!

A Zsidó Kulturális Fesztivál az idén 80 éves Barbra Streisand páratlanul gazdag munkássága előtt tiszteleg azzal a nagyszabású koncerttel, amely a Dohány utcai zsinagógában lesz szeptember 7-én, szerda este 8 órától. A Broadway csillaga című esten a zsidó származású világsztár legismertebb dalai csendülnek fel, köztük a Funny Girl, a Hello Dolly, az Ilyenek voltunk vagy a Csillag születik. A koncerten fellép Szulák Andrea, Veres Mónika Nika, Gájer Bálint, László Boldizsár, valamint a Don Lázi Swingtet Lázár István trombitaművész vezetésével. A produkció hitelesen mutat be egy olyan világhírű, kétszeres Oscar-díjas előadóművészt, aki színésznőként és énekesnőként is évtizedeken át közönségkedvenc tudott maradni – és most, 80 évesen is az.

Igazi zenei időutazásra invitáljuk a nézőket Gergely Róbert színész-énekes és zenekara, a Studio 11 Combo koncertjére a Hegedűs Gyula utcai zsinagógába szeptember 8-án csütörtökön este 7 órától. A Szereted-e még? című esten a művész az 1960-as, ’70-es és ’80-as évek legszebb dalaiból énekel, így a korszak olyan híres énekeseinek és dalszerzőinek művei hangzanak majd el, mint Szécsi Pál, Nádas Gábor, Fényes Szabolcs, Hajdú Júlia és sok más ikonikus előadó.

A produkciónak lesznek olyan elemei is, amelyeket Gergely Róbert meglepetésnek szán, szóval ennél bővebbet mi sem szeretnénk elárulni, az lesz a legjobb, ha a meglepetéseket személyesen élik át ezen a nosztalgikus esten.

Jó szórakozást kívánunk, s ne feledjék jelmondatunkat: életörömre hangolunk!

A FESZTIVÁL TELJES PROGRAMJA IDE KATTINTVA

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Ünnepek
Ne imádkozz, Mózes: vezess! – Jó szombatot!
Izrael
2022 Izrael: feketén, fehéren (fotók)
2022. December 25. / 17:33

2022 Izrael: feketén, fehéren (fotók)