REE Automotive: Izraeli cég az elektromos autók piacán

2021. Április 17. / 21:08


REE Automotive: Izraeli cég az elektromos autók piacán

A kanadai Magna nevű bérgyártó multi és az izraeli startup Ree Automotive elektromos autók fejlesztésében és építésében működik majd együtt – jelentették be Tel-Avivban. Az új elektromos jármű a REE platformjára épülne és olyan mobilitási szolgáltatóknak ajánlanák fel, mint az új gyártók, akiknek nincs idejük vagy nélkülözik a kellő technológiai fejlesztés know-how-ját. 


A stratégiai együttműködés során a Ree úttörő REEcornerTM technológiájának kombinációját vegyítik a Magna járműrendszer-integrációs szakértelmével és világszínvonalú gyártási képességeivel, hogy olyan moduláris elektromos járműveket fejlesszenek, amelyek révén az ügyfelek  a járműveket saját specifikációik és márkájuk alapján testre szabhatják, miközben felgyorsítják a piacra jutás idejét – írja az Autopro.hu.

Olyanok, mint a méret, a test, az akkumulátor kapacitása és az egyéb specifikációk szinte teljesen szabadon választhatók. A REE vezetője, Daniel Barel elmondta: egyre nő az igény a moduláris alapokra épített elektromos autók iránt.

ree2.jpgFotók: Ree Automotive/Facebook

A Ree és a Magna a globális mobilitás terén tapasztalható együttműködést is vizsgálja egy a mobilitás szolgáltatásként, azaz „Mobility-as-a-Service” (MaaS) vállalkozás létrehozásával a könnyű haszongépjárművek (LCV) ágazatában, amely hasznosítja a Ree saját X-by-Wire REEcornerTM és elektromosautó-platform technológiáját, valamint a Magna ipari lábnyomát és képességeit.

A teljes cikk az Autopro.hu oldalán olvasható.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Zsidó világ
EZSK: Szívből együttérzünk az áldozatok családjaival
Élet + forma
Izraeli bringás vezeti a Girót!
2021. Május 11. / 19:28

Izraeli bringás vezeti a Girót!

Kommentek