Végső stádiumban lévő, rákos terrorista gyilkolt Izraelben

2022. Október 30. / 10:04


Végső stádiumban lévő, rákos terrorista gyilkolt Izraelben

Szombat este egy palesztin terrorista tüzet nyitott a hebroni zsidó telepes közösség bejárata, Giv’at HaAvot közelében (Kirjat Arba). A lövöldözés során meggyilkolt egy izraeli férfit és megsebesített további négyet, egyiküket súlyosan – írja a katonaság és a Magen David mentőszolgálat információira hivatkozva az izraeli Új Kelet. 

A héber média beszámolói szerint az első lövések egy zsidó apára és fiát irányultak, akik egy palesztin kisboltban vásároltak Giv’at HaAvot
bejáratánál. Az '50-es éveiben járó apa súlyosan megsérült, később a jeruzsálemi Hadassza Ein Kerem kórházban halottnak nyilvánították. A sebesültek közül a helyszínre érkező egyik mentőst, Ofer Ohanát súlyos állapotban evakuálták, egy másik sebesültet közepesen súlyos, további kettőt könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba.

A helyszínre érkező helyi biztonsági tiszt autójával elgázolta a terroristát, majd egy szolgálaton kívüli katona agyonlőtte.

A terrorista – Muhammed Kamel al-Dzsabari – a Hamász terrorszervezet tagja volt és állítólag súlyos rákos beteg, akivel orvosa közölte, hogy napjai vannak hátra.

Forrás: Új Kelet

(Címlapkép: mentőautóba teszik a terrorista által halálosan megsebesített, majd a kórházban halottá nyilvánított áldozatot. Fotó: Olivier Fitoussi/Flash90)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek