Turisztikai szakemberek a Miskolci Zsidó Múzeum és Látogatóközpontban

2022. November 19. / 21:05


Turisztikai szakemberek a Miskolci Zsidó Múzeum és Látogatóközpontban

A miskolci zsidó múzeumban és a zsinagógában Markovics Zsolt, a Miskolci Zsidó Hitközség főrabbija kalauzolta a szakembereket, akik élményszerű előadást hallhattak a miskolci zsidóság történetéről, a zsidó hagyományokról. A múzeum kiállítási tereiben magyar és angol nyelvű tájékoztatók olvashatók, így a külföldi turisták is olvashatják a legfontosabb információkat – írja a megyei lap internetes kiadása.

A „Vendégségben itthon” tanulmányút-sorozat novemberi programja keretében MIDMAR Kft. invitálására a Miskolci Zsidó Múzeum és Látogatóközponttal ismerkedtek turisztikai szakemberek. Miskolc TDM szervezete a jelenlegi helyzetben különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy bemutassa a város új vagy kevésbé ismert attrakcióit, illetve alkalmat teremtsen ezeknek a látnivalóknak a megismertetésére.

A múzeumban és a zsinagógában Markovics Zsolt, a Miskolci Zsidó Hitközség főrabbija kalauzolta a látogatókat, akikkel áttekintették azokat a kommunikációs csatornákat, amelyek segítségével tudósíthatják a múzeum és baráti körének eseményeiről a turistákat és érdeklődőket. 

A Boon.hu cikke itt olvasható.

(Címlapkép: Miskolci Zsidó Múzeum és Látogatóközpont/Facebook)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek