Bezár az EL AL izraeli légitársaság budapesti irodája

2022. Szeptember 30. / 11:08


Bezár az EL AL izraeli légitársaság budapesti irodája

„Kedves Utasaink, Partnereink, Barátaink, Követőink! Az EL AL Izraeli Légitársaság Budapest belvárosi irodája – 33 évvel a nyitás után – ma délután 17 órakor végleg bezárja ajtaját" – ez a hír jelent meg ma az EL AL Hungary hivatalos Facebook-oldalán. Mint megtudtuk: ez nem azt jelenti, hogy a légitársaság megszűnteti a budapesti járatait, hanem azt, hogy a jegyeket ezután nem a belvárosi irodában vesszük majd, hanem egy külső ügynökségen keresztül. 

Az elmúlt 33 évben az EL AL budapesti irodájának munkatársai és vezetői a magyar zsidó közösség részévé váltak, sokan közülünk már személyes ismerősökként mentünk be hozzájuk izraeli repülőjegyet vásárolni, azaz: a szívünkhöz nőttek. Ezért is sajnálatos, hogy az iroda – amint azt a társaság Facebook-oldalán bejelentették – ma bezár. 

309387348_5794403200596906_1335757756233538786_n.jpgA Facebook-poszthoz mellékelt fotó

A Facebookon közzétett poszt ugyanolyan baráti hangvételű, mint amilyen baráti volt az iroda és az ügyfelek kapcsolata. Azt írják a bejegyzésben:

Minden barátunkat, aki ma a belvárosban jár és van kis ideje, szeretettel várjuk „nyílt napunkon” pár szóra, pár falatra, üdítőre irodánkban. Rendkivül sikeres járatunk és a repülőtéri csapatunk természetesen marad továbbra is Budapesten (még legalább újabb 33 évig). 

A poszt így zárul: Utazzatok továbbra is EL AL-lal! 

A magyarországi repülőjegy-értékesítést hétfőtől az Aviareps ügynökség veszi át. A cég elérhetősége telefonon: 599 9499, e-mailben pedig: elal.hungary@aviareps.com

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek