Uri Geller telepátiával harcol Jeremy Corbyn ellen

2019. Február 05. / 11:00


Uri Geller telepátiával harcol Jeremy Corbyn ellen

A „Kóser Szex” című könyvet író rabbival és az ismert és sokat támadott színésznővel beszélgetve ígérte meg Corbynnak, hogy telepátiával fog harcolni ellene és elmesélte, hogy jósolta meg, ki lesz a brit miniszterelnök. 


Jeruzsálemben hozta össze Uri Gellert, a magyar zsidó mágust a Nőstényördög című régi vígjáték főszereplőjével, az utóbbi időkben rasszizmussal vádolt zsidó színésznővel, Roseanne Barral egy beszélgetésre a Kóser szex című bestseller sztárrabbi szerzője, Shmuley Boteach rabbi.

Uri Geller az Egyesült Királyságban él, ezért is kerülhetett szóba az ottani politikai helyzet. Kiderült, hogy Geller osztja azok álláspontját, akik szerint a Munkáspártot balra toló jelenlegi vezető, Jeremy Corbyn antiszemita és nagyon veszélyes volna a zsidó közösségre nézve, ha hatalomra kerülne. Ezért helyezte kilátásba, hogy mozgósítani fogja ellene természetfeletti képességeit és Roseanne Barr színésznő is biztosította őt támogatásáról.

Roseanne Barr, akire a magyar közönség talán leginkább a Nőstényördög című filmből emlékezhet, népszerű show-val tért vissza nemrég Amerikában, de egy tweetje miatt, amelyben A Majmok Bolygójára utalva kritizálta Barack Obama egyik afroamerikai szövetségesét, a csatorna lemondta a program közvetítését, a majmok és a fekete politikus összehasonlítását sokan rasszistának tekintették. Roseanne Barr baloldali polgároukkasztóból az utóbbi időkben jobboldali polgárpukkasztóvá, Donald Trump elnök hívévé vált, akárcsak meghívója, Shmuley Boteach rabbi.

Roseanne Barr izraeli útján a Nyugati Partra is ellátogatott egy zsidó telepre, tervezi, hogy Izraelbe költözik. 

A The Jewish Chronicle írása alapján

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek