Sávuot, kabbala – Izraelbe érkezik Madonna

2023. Május 23. / 16:23


Sávuot, kabbala – Izraelbe érkezik Madonna

A pop-ikon nem koncertezni megy, hanem spirituális hétvégét tölt a zsidó államban a Kabbala fővárosában, Cfáton. A város Izrael egyik szent városa. Egy darabka történelem, kabbalista zsinagógákkal, tarka művésznegyeddel, galériákkal.  Az akibic.hu írása alapján.

Különleges vendég érkezik Izraelbe az ide Tóraadás ünnepén, Sávuotkor. Madonna a következő napokban érkezik Izraelbe, de nem fellépés céljából, hanem azért, hogy személyesen látogasson meg fontos sprituális helyeket.

Az „Erev Tov” (jó estét) Instagram-fiók szerint a poplegenda meglátogatja Isaac Luria rabbi, más néven Ari vagy Arizal sírját, valamint spirituális mentora, Philip Berg rabbi sírját. aki a Kaballah Center International alapítója. Mindkét rabbi jelentős kabbalista volt, és Cfátban temették el.

Körülbelül két hónappal ezelőtt Rocco Ritchie, Madonna legidősebb fia és volt férje, Guy Ritchie is Izraelben járt.

Madonna legutóbb 2019-ben látogatott Izraelbe, amikor fellépett az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ezt a látogatást Sylvan Adams milliárdos filantróp támogatta. Madonnát a BDS mozgalom akkor hevesen támadta az izraeli út miatt, de az énekesnő azt mondta, ennek ellenére szívesen jön majd legközelebb is a zsidó államba.

mazsihisz icon

Címkék

Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek