A Sziget Fesztiválon lesz a 15. Maccabi Európa Játékok záróünnepsége

2019. Március 03. / 20:11


A Sziget Fesztiválon lesz a 15. Maccabi Európa Játékok záróünnepsége

A Játékok résztvevőinek kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítanak a Sziget Fesztiválra is.


A 15. Maccabi Európa Játékok záróünnepségét augusztus 6-án rendezik, a budapesti Hajógyári-szigeten, vagyis az Európa-hírű Sziget Fesztivál helyszínén.

A közös vacsora, az ünnepség, a záróbuli után a 18 éven felüli résztvevők csatlakozhatnak a hivatalosan másnap kezdődő, de már aznap nyitva tartó Sziget Fesztivál nulladik napi programjaihoz. Ezen a napon költöznek be az egész hetes bérlettel érkező fesztiválozók, így aznap is nyitva vannak már a zenés helyek, igazi buli hangulattal kezdődik a Fesztivál.

A Sziget Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye, egyben Európa egyik legrangosabb zenei fesztiválja. Idén olyan világhírű előadók lépnek majd fel, mint Ed Sheeran, a Foo Fighters, a Florence and the Machine és a Twenty One Pilots.

A 15. Maccabi Európa Játékok és a Sziget Fesztivál szervezőinek megállapodása értelmében a Játékok minden résztvevőjének kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítanak a 2019. augusztus 7-13. között megrendezésre kerülő fesztiválra. A szervezők a részletekről később nyújtanak részletes tájékoztatást.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek