Címkék

Rendőrség

Közélet / 2024. Február 14. / 10:23

BRFK: Véget ért a kitörés napja miatt elrendelt fokozott ellenőrzés

A kitörés napjával összefüggésben elrendelt fokozott ellenőrzésben részt vevő rendőrök négy nap alatt összesen 309 embert igazoltattak. Hat férfit előállítottak, közülük kettőt lőfegyverrel kapcsolatos szabálysértés miatt. Erőszakos bűncselekmény nem történt – közölte ma a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

Mazsihisz hírek / 2024. Február 13. / 10:30

A Mazsihisz üdvözli a rendőrség fellépését a neonácikkal szemben

A Mazsihisz elnöke, dr. Grósz Andor üdvözli az ORFK és a BRFK erélyes fellépését, egyúttal köszönetét fejezi ki minden rendőrnek, aki ezen a hétvégén biztosította a társadalom, s azon belül a magyar zsidó közösség nyugalmát.

Közélet / 2024. Február 11. / 08:58

Rendőri intézkedések a kitörés napját ünneplő szélsőségesekkel szemben

– Budapesten összesen négy férfit előállítottak: kettőt lőfegyverrel kapcsolatos szabálysértés miatt, tőlük fegyvernek látszó eszközöket (feltehetően airsoft fegyvereket) foglaltak le, amiket szakértő vizsgál – írja a rendőrség honlapja. A fokozott ellenőrzésben részt vevő rendőrök tegnap 173 embert igazoltattak.

Izrael / 2023. November 08. / 14:20

Újabb tüntetést tiltott be a BRFK

Betiltott egy Budapestre tervezett gyűlést a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK), mert alappal lehet attól tartani, hogy erőszakhoz vezetne. A BRFK azért tett így, mert hasonló megmozdulások Európa és a világ számos városában erőszakba torkolltak a közelmúltban – írja a rendőrség hivatalos oldala, a Police.hu portál.

Hírek, lapszemle / 2023. Október 18. / 11:59

A BRFK harmadjára is betiltott egy „palesztinpárti" tüntetést

– Budapesten ezúttal a II. kerületbe akarták szervezni a gyűlést, de a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) most is figyelmeztet: Magyarországon továbbra sem lehet terrorszervezet mellett tüntetni, a részvételt pedig szankcionálják – írja a HVG.hu portál.

Közélet / 2023. Október 13. / 12:40

A rendőrség betiltott két Hamász-melletti tüntetést Budapesten

– A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) megtiltotta a fővárosba péntekre bejelentett gyűlés megtartását. Magyarországon nem lehet terrorszervezet mellett tüntetni; a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) megtiltotta a fővárosba péntekre bejelentett gyűlés megtartását – közölte a rendőrség a Police.hu oldalon. A BRFK később azt is közölte a rendőrségi honlapon, hogy szombatra is gyűlést jelentettek be Budapesten, de azt is megtiltották.