Folytatódik a kamaszoknak szóló teenLab a Bálint Házban

2022. Január 20. / 12:06


Folytatódik a kamaszoknak szóló teenLab a Bálint Házban

A tavaszi félévben folytatódik a JCC Budapest – Bálint Ház tavaly ősszel indult, egyedülálló kezdeményezése, amely „délutáni iskola” keretében középiskolásoknak ad lehetőséget pályaorientációra olyan izgalmas területeken, mint például online táblás játékok fejlesztése, zenei programok használata, fotózás, videózás vagy vloggerkedés. Az érdeklődő fiataloknak nyílt napot szerveznek a kurzusok részletesebb bemutatására.


A JCC Budapest – Bálint Ház kamaszoknak szóló, tavaly szeptemberben indított, s a tavaszi félévben is folytatódó délutáni iskolája középiskolásoknak ad lehetőséget pályaorientációra annak érdekében, hogy belelássanak egy-egy korszerű, modern szakma rejtelmeibe – tájékoztatta honlapunkat a JCC Budapest – Bálint Ház. 

ny.jpg

A teenLab elnevezésű délutáni iskolában a fiatalokat motion graphics, online táblás játékok fejlesztése, hang-mánia avagy zenecsinálás, fotózás és videókészítés tanfolyamokra várják, és indul egy új kurzus is, amelyen a vloggerkedés alapjait sajátíthatják el. A második félév február 2-án kezdődik, a helyszín a Bálint Ház budapesti Révay utca 16. alatt található székháza.

Az érdeklődők számára február 5-én, szombaton délután 4 órától nyílt napot tartanak, amelyen bemutatják a kurzusokat. A részletes információkat, a jelentkezés feltételeit és az aktuális órarendet a teenLab honlapján találják, míg a nyílt nap Facebook-eseménye itt érhető el. 

(Címlapkép: Rudy és Peter Skitterians/Pixabay)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek