Megjelent az új zsidó naptár, gyönyörű lett, siessenek megvenni!

2022. Szeptember 15. / 15:42


Megjelent az új zsidó naptár, gyönyörű lett, siessenek megvenni!

Aranyozott zöld és ezüstözött lila színben, gyönyörű kivitelben és tördeléssel, minőségi keménytáblás borítóval megjelent az 5783. zsinagógai év naptára. Szerkesztette Radnóti Zoltán főrabbi Bence Réka közreműködésével, a szellemes előszót Kardos Péter főrabbi írta, a borító és a grafikai tervezés Tausz Gábor Ezra munkája. Kapható a budapesti Kosher Deliben (VII. kerület, Síp utca 12.), az ára 1400 forint.

A tavalyi, napsárga színű luáh is szép volt, de az idei még szebb: két színben kapható, aranyozott zöldben és ezüstözött lilában. Természetesen minden fontos imádt, áldást, információt, dátumot, elérhetőséget megtalálnak be, ahogyan az eddigi naptárakban is. Radnóti Zoltán főrabbi, a budapesti rabbiság igazgatója szerkesztette Bence Réka segítségével, az előszó Kardos Péter főrabbit dicséri, míg a borító és grafikai tervezés Tausz Gábor Ezrát.

5883-cikkbe.png

Siessenek megvenni a Mazsihisz Síp utcai székházában lévő Kosher Deliben, és forgassák szeretettel és nagy haszonnal, szükségünk lesz rá az 5783. zsinagógai évben!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek