AnalógKedd#4 – Szántó T. Gábor és Török Ferenc a Tompa 17-ben

2022. November 29. / 15:30


AnalógKedd#4 – Szántó T. Gábor és Török Ferenc a Tompa 17-ben

December 6-án, kedden este 7 órakor különleges AnalógKeddel búcsúzik az évtől a Tompa17 Könyv és Kávézó, Szántó T. Gábor író és Török Ferenc filmrendező társaságában.

tompa-17-plakát.jpg

2017-ben mutatták be az 1945 című filmet, amit Szántó T. Gábor novellájából forgattak, és aminek Török Ferenc volt a rendezője, így adta magát, hogy velük együtt lenne érdemes leülni beszélgetni.

És, ha már úgy alakult, hogy mindketten elfogadták a meghívást, ettől a közös ponttól fogunk indulni, és beszélgetünk majd közös alkotásról, arról, hogy mi következik az első nagy dobás után, arról, hogy milyen az alkotásainkkal együtt felnőni, hogy mikor és miről beszél vagy épp hallgat az ember.

Kormos Lili, újságíró, az Analóg Olvasó Mozgalom alapítója. A csoport 2019-ben jött létre, alapvető célja a közösségteremtés, az olvasni szerető emberek összehozása, könyves beszélgetések reggeltől estig, bárkinek, bárkivel.

Az Analóg Olvasó Mozgalom keretében szeptembertől minden hónapban AnalógKedd a Tompa17-ben. (Budapest IX. kerület, Tompa utca 17/A.)

A beszélgetésre szerettel várják az érdeklődőket a szervezők, a belépés díjtalan, helyek korlátozott számban, érkezési sorrendben.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek