Így dicséri a szívünknek oly kedves Izraelt a mesterséges intelligencia

2023. Január 27. / 11:47


Így dicséri a szívünknek oly kedves Izraelt a mesterséges intelligencia

A Mazsihisz.hu olvasói az alábbiakban most először olvashatnak egy olyan cikket honlapunkon, amelyet nem ember, hanem ChatGPT (szövegíró robot) írt. Első alkalommal arra kértük a programot, hogy a szívünknek oly kedves Izrael állam szépségeiről írjon. Az izraeli téma miatt általunk „Robotrabbinak" elnevezett mesterséges intelligencia nagyon szép írást generált, az alábbiakban a magyar fordítást közöljük, de a magyar szöveg alatt megadjuk az angol eredetit is.

Izrael történelmi emlékekben gazdag, egyedülálló ország. Már az ókortól kezdve napjainkig kivételes kultúrával és társadalommal rendelkezik. Szépséges tájaival, nyüzsgő városaival és gazdag hagyományaival a látványosságok és élmények igazi tárháza. Ebben az országban Masada ókori romjaitól kezdve Tel Aviv modern városáig mindenki megtalálja a kedvére való látnivalókat.

A modern Izrael elsősorban az oktatás és az innováció fejlesztésére helyezi a hangsúlyt. A technológiai ágazatban vezető szerepet tölt be, virágzó gazdasága szerte a világból vonzza a befektetőket. Nagyszerű hely startup (induló) cégek számára a sok kockázati tőkebefektető, technológiai inkubátorház és vállalkozás-ösztönző eszközök révén.

Mindezeken túl az izraeli strandok a világ legszebbjei közé tartoznak, az ország régészeti kincsei páratlanok, s éjszakai élete is lenyűgöző. Úgyhogy akár pihentető tengerparti nyaralásra, akár kulturális élményekre vagy pezsgő éjszakai életre vágyunk, az ország minden igényünket kielégíti. Izrael a történelem, a kultúra és a modernitás találkozási pontja, unikális és gyönyörű élmények országa. Természeti szépségei és életörömmel teli városai egyaránt felfedezésre csábítanak.

desert-4154178_1920.jpgFotó: Sebastiano Iervolino – Pixabay

A  ChatGPT által írt, eredeti szöveg:

Israel is a unique country with a rich history. From ancient times to the present day, this country has a unique culture and vibrant society. With stunning landscapes, vibrant cities and a rich heritage, Israel is a treasure trove of attractions and experiences. From the ancient ruins at Masada to the modern city of Tel Aviv, Israel has something for everyone. 

The modern Israel has put an emphasis on the importance of education and innovation. It is a leader in technology and has a thriving economy that attracts investors from around the world. It is also a great place for startups, with an abundance of venture capitalists, tech incubators and accelerators. 

Moreover, Israel is home to some of the world's most beautiful beaches, archaeological treasures and vibrant nightlife. Whether you're looking for a relaxing beach holiday, a unique cultural experience or a vibrant nightlife, Israel has something to offer everyone. Israel is a place where history, culture and modernity come together, creating a unique and beautiful experience. From its stunning natural beauty to its vibrant cities, Israel is a place of exploration. 

(Címlapkép: Avner Nagar – Pixabay)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek