Címkék

Doktor Moll

Zsidó világ / 2022. Július 21. / 15:46

Kácsor Zsolt: Doktor Moll és az Örökkévaló páncélja

Doktor Moll a betérése után három évvel jutott el oda, hogy a Bét Sálom zsinagógában eltöltött sok-sok idő után azt érezze: ő is vesz magának egy tálit kátánt, és elkezdi hordani. S már az első napon, amikor felvette, akkora meglepetés érte, hogy nem akart hinni: saját magának

Közélet / 2022. Május 06. / 07:47

Doktor Moll: Vödröt a kézbe, és irány takarítani!

Azokat a fiatalok, akik most azt állítják, hogy a részegségük miatt semmire sem emlékeznek a Dohány utcai zsinagóga általuk elkövetett meggyalázásából, doktor Moll szerint megérdemelnék, hogy egy hónapon át minden nap tisztogassák a járdát a templom előtt. Ezt aztán biztosan nem felejtenék el.

Zsidó világ / 2022. Március 29. / 11:39

Doktor Moll: A Duna-parti cipők és a „spirituális holokauszt”

Doktor Moll látta a Duna-parti cipőknél készült szívszorító képeket az ukrán demonstrációról, s ebben az ügyben mindenben egyetért Jákov Hadas-Handelsmann nagykövettel, de semmiben sem ért egyet azokkal, akik évek óta „spirituális holokausztot” emlegetnek.

Zsidó világ / 2022. Február 15. / 17:49

Doktor Moll és a küszöbön (nem) álló háború

A pesti utcákat járva Doktor Moll az elmúlt napokban azt tapasztalta, hogy az embereket a lehetséges orosz-ukrán háború csöppet sem foglalkoztatja. Nem állnak sorok a boltok előtt, hogy az emberek lisztet, cukrot, tésztát, babot halmozzanak fel, meg minden mást, amit háború esetén szokás. Doktor Moll átvillamosozott hát Budára, hogy megnézze, vajon mi a helyzet ott, s kiderült: a háború a budai népet sem érdekli. Nahát!