Mazsihisz portál vakok és gyengénlátók számára
(ingyenes felolvasó program letöltése)     Vissza a grafikus főoldalra

Bizarr tragédiák: előkerült Hitler amerikai unokaöccse, aki utálja Trumpot
Viszont szerelmes volt fiatal korában egy zsidó lányba, aki felbontotta az eljegyzést, amikor értesült róla, ki volt vőlegénye nagybátyja és az unokaöcs azóta is egyedül van.


A Bild nevű német bulvárlap meggyőzte Hitler három Amerikában élő unokaöccsének egyikét, hogy álljon a nyilvánosság elé, Alexander Stuart-Houston interjút adott a lapnak. Ő is és testvérei is, mindhárman, Hitler féltestvérének unokái, mind egyedül élnek Long Islanden, a Forward nevű zsidó újság cikke azt sugallja, hogy részben származásuk, a náci diktátorhoz fűződő rokonságuk miatt sem sikerült párt találniuk.

Apjuk, William Hitler még a ’30-as években elhagyta Németországot és az amerikai hadseregbe harcolt nagybátyja csapatai ellen a második világháborúba, a haditengerészetnél. nevét, érthető okokból Hillerre változtatta, ez alakult később Houstonná.

Az ő legidősebb fia a 68 éves Alexander Stuart-Houston, aki arról is mesélt, hogy egy zsidó lány volt a menyasszonya, aki kidobta őt, amikor kiderült, hogy a nagypapája Hitler féltestvére volt, említést tett továbbá Trump elnökről, akit annak ellenére sem kedvel, hogy a Republikánus Párt szavazója. „Igazán nem tartozik a kedvenceim közé” – vallja meg az elnökről.

Alexander Stuart-Houston immár visszavonultan él, aktív korában pszichoterapeutaként dolgozott.

A Forward.com írása alapján