mazsihisz.org
Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége
Eseménynaptár
2017. Június « | »
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Szavazó

Töltött libanyak

AJÁNLD ISMERŐSÖDNEK Cikk ajánlása    NYOMTATÁS Nyomtatás    Betűméret növelése Betűméret Betűméret csökkentése  
Share   Megosztás

TÖLTÖTT LIBANYAK


Hozzávalók:
1 liba nyakbőre
50-60g libahús
50-60g pulykahús
2 nagyobb főtt krumpli
1 nagyobb fej vöröshagyma
ízlés szerint só, törött bors
3 evőkanál libazsír


Elkészítése:
A kikóserozott libanyak bőrét egyik végén, bekötjük. A Iedarált liba-és pulykahúst összekeverjük az apróra vágott vöröshagymával, a tört krumplival, megsózzuk, megborsozzuk, majd beletöltjük a libabőrbe, a libanyakbőrt elkötjük. Egy lábosba kevés vizet és libazsír teszünk, ebben megabáljuk, majd zsírjára lesütjük a töltött nyakat.
 

 
Hírlevél







Twitter
 

Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége | Minden jog fenntartva © 2008