mazsihisz.org
Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége
Eseménynaptár
2017. Augusztus « | »
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Szavazó

Töltött paprika csukából

AJÁNLD ISMERŐSÖDNEK Cikk ajánlása    NYOMTATÁS Nyomtatás    Betűméret növelése Betűméret Betűméret csökkentése  
Share   Megosztás

TÖLTÖTT PAPRIKA CSUKÁBÓL


Hozzávalók:
Félkilós csuka
100g rizs
2 evőkanál vaj
1 tojás
4 friss zöldpaprika
1 evőkanál liszt
1 üveg paradicsomlé
ízlés szerint só, törött bors


Elkészítése:
A megtisztított csuka fejét és bőrét, valamint a belsőségeit eltávolítjuk, majd a gerincről a halhúst óvatosan lefejtjük, finomra összevágjuk, vagy ledaráljuk. A rizst megfőzzük, és hozzáadjuk a halhúshoz, következik a felütött tojás és a vaj. A masszát ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és nagyon jól összedolgozzuk, majd a leforrázott és magházától megtisztított paprikába töltjük. Vajas rántást készítünk, melyet felengedünk paradicsomlével, felforraljuk, belehelyezzük a paprikákat, és puhára főzzük.

 
Hírlevél







Twitter
 

Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége | Minden jog fenntartva © 2008