mazsihisz.org
Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége
Eseménynaptár
2017. Október « | »
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Szavazó

Töltött paprika csukából

AJÁNLD ISMERŐSÖDNEK Cikk ajánlása    NYOMTATÁS Nyomtatás    Betűméret növelése Betűméret Betűméret csökkentése  
Share   Megosztás

TÖLTÖTT PAPRIKA CSUKÁBÓL


Hozzávalók:
Félkilós csuka
100g rizs
2 evőkanál vaj
1 tojás
4 friss zöldpaprika
1 evőkanál liszt
1 üveg paradicsomlé
ízlés szerint só, törött bors


Elkészítése:
A megtisztított csuka fejét és bőrét, valamint a belsőségeit eltávolítjuk, majd a gerincről a halhúst óvatosan lefejtjük, finomra összevágjuk, vagy ledaráljuk. A rizst megfőzzük, és hozzáadjuk a halhúshoz, következik a felütött tojás és a vaj. A masszát ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és nagyon jól összedolgozzuk, majd a leforrázott és magházától megtisztított paprikába töltjük. Vajas rántást készítünk, melyet felengedünk paradicsomlével, felforraljuk, belehelyezzük a paprikákat, és puhára főzzük.

 
Hírlevél







Twitter
 

Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége | Minden jog fenntartva © 2008