mazsihisz.org
Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége
Eseménynaptár
2017. Augusztus « | »
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Szavazó

Kocsonyás csuka

AJÁNLD ISMERŐSÖDNEK Cikk ajánlása    NYOMTATÁS Nyomtatás    Betűméret növelése Betűméret Betűméret csökkentése  
Share   Megosztás

KOCSONYÁS CSUKA


Hozzávalók:
1 közepes nagyságú csuka
1 liter víz
2 evőkanál ecet
1 nagy fej vöröshagyma
1-1 szál sárgarépa és fehérrépa
1 citrom reszelt héja, pár szem szegfűbors
2 babérlevél
2-3 szem fekete bors, késhegynyi kakukkfű


Elkészítése:
A megtisztított halat tálra helyezzük. Elkészítjük a levet: a megtisztított hagymát, a megtisztított zöldségeket, a fűszereket és a citromhéjat, a vízben puhára főzzük, beletesszük a halat, és nagyon lassan tovább főzzük. Amikor megpuhult a halhús, kiemeljük a tálra, a Ievét besűrítjük, majd rászűrjük. A zöldségből díszítésül a tál aljára karikákat helyezhetünk és megfagyasztjuk

 
Hírlevél







Twitter
 

Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége | Minden jog fenntartva © 2008